2020-2021 Eğitim öğretim Yılında; YKS Ek Yerleştirme, DGS ve Yurtdışından Öğrenci Alımı Kapsamında Enstitümüze Yerleşip Hazırlık Sınıfından Muaf Olan Öğrencilerin Program Derslerine Kayıtlanma Duyurusu

YKS EK YERLEŞTİRME, DGS VE LİSANS PROGRAMLARINA YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ ALIMI KAPSAMINDA ENSTİTÜMÜZE YERLEŞİP İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFINDAN MUAF OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

YKS Ek Yerleştirme, DGS ve lisans programlarına Yurtdışından Öğrenci Alımı kapsamında Enstitümüze yerleşip İngilizce Hazırlık Sınıfından muaf olan öğrencilerin, ders kayıtlarının yapılabilmesi için aşağıda yer alan işlem adımlarını takip ederek @std.iyte.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinden ders kaydı formlarını oidb@iyte.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Ders kaydı formu için tıklayınız.

İzlenecek Adımlar:

1. Form üzerinde yer alan bilgiler eksiksiz bir şekilde doldurulur.
  2. Doldurulan ders kaydı formu @std.iyte.edu.tr uzantılı mail adresinden akademik danışmanın onayına gönderilir.
  3. Akademik danışmandan alınan uygunluk onayı ve dilekçe @std.iyte.edu.tr uzantılı mail adresinden oidb@iyte.edu.tr adresine gönderilir.

Bizzat danışmanından imza alan öğrencilerin danışmanlarından ayrıca bir uygunluk maili almalarına gerek yoktur!!

Yukarıda yer alan işlemleri gerçekleştiren öğrencilerin ders kaydı Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır.