2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMLARI KURUM İÇİ VE KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ

– Kabul edilen asil ve yedek adaylar 3 Eylül 2024 tarihinde oidb.iyte.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

ÖNEMLİ: Tüm öğrenci adaylarının bizzat veya noterlik makamından vekalet verecekleri kişiler aracılığı

ile kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılması mümkün değildir. Kayıt için istenen

belgelerin fotokopisi kabul edilmez ve belgeleri eksik olanların kaydı yapılmaz. Belirtilen tarihlerde

kaydını yaptırmayan adayların daha sonraki bir tarihte kayıt yaptırmaları olanaklı değildir.

KAYIT TAKVİMİ:

Asil Adayların Kayıt Tarihleri 6-10 Eylül 2024
Yedek Adayların Kayıt Tarihleri 11-13 Eylül 2024

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslı Görülmek Koşuluyla Fotokopisi Alınacaktır.)

2- 1 Adet Fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanınabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)

3- Güncel Tarihli Öğrenci Belgesi (E-devlet üzerinden alınan öğrenci belgesi kabul edilmektedir)

4- Yatay geçiş yapmasına engel olmadığına dair belge (kayıtlı bulunduğu üniversiteden alınacak.)

KAYIT YERİ: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Oda No:108

KAYIT SAATLERİ: 09.00-12.00 , 13.00-17.00