2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇİFT ANA DAL / YAN DAL BAŞVURU DUYURUSU

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Çift Ana Dal ve Yan Dal Başvuruları aşağıda belirtilen tarihlerde yapılacaktır. Öğrencilerimiz dilekçelerini ………………….@std.iyte.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinden Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ait oidb@iyte.edu.tr  adresine gönderebilir ya da şahsen Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına elden teslim edebilir. Yerleştirmede başarı sıralaması şartı olan bölümlere başvuran öğrencilerin gerekli puanı sağlamaları gerekmektedir. Yan Dal Başvurularında başarı sıralaması şartı aranmayacaktır. Öğrencilerimizin sadece dilekçe ile başvurmaları yeterli olup Transkript ve Öğrencinin Başarı Sıralamasını gösteren belge Daire başkanlığımız tarafından ilgili bölümlere gönderilecektir.

Başvuru Tarihi: 24 Ocak – 29 Ocak 2024

Sonuçların ÖİDB’ye bildirilmesi için son gün: 13 Şubat 2024

Başvuruların Gönderileceği Adres: oidb@iyte.edu.tr

Şahsen Başvurunun Yapılacağı Yer: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.