2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI II. ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAM ÖĞRENCİLERİ KAYIT YENİLEME DUYURUSU

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI
II. ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAM ÖĞRENCİLERİ
Kayıt Yenileme Duyurusu
Kayıt Takvimi ve Kayıt Adımları
Ders Seçme: 27-28 Eylül 2023
Öğrenim Ücreti: 27-28 Eylül 2023
Danışman Onayı: 27-29 Eylül 2023
(sistem ilk gün saat 10:00 da açılacak, son gün saat 23:59 da kapatılacaktır)
Ders Ekleme / Çıkarma: 10 – 11 Ekim 2023
Öğrenim Ücreti Hesaplama
Mühendislik İşletmeciliği II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans
Kredili Dersler İçin: 1250 TL x Dersin Kredi Sayısı
Kredisiz Dersler İçin: 1250 TL x Haftalık Ders Saati Sayısı
Yazılım Mühendisliği ve Veri Bilimi II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans
Kredili Dersler İçin: 2000 TL x Dersin Kredi Sayısı
Kredisiz Dersler İçin: 2000 TL x Haftalık Ders Saati Sayısı
II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Öğrencileri İçin Kayıt Adımları
Sırasıyla aşağıdaki adımlar takip edilmelidir.
→Ders Seçme
→Öğrenim Ücretinin ödenmesi
→Danışman Onayı
Öğrenim Ücreti ödemenizi Halk Bankası Şube veya ATM’lerinden öğrenci numarası ile yapabilirsiniz. (EFT ve Havale yoluyla yatırmanız mümkün değildir.) (27-28 Eylül 2023)
ŞUBELERDEN ÖDEME

Herhangi bir Halk Bankası Şubesinden öğrenci numaranız ile ödemenizi yapabilirsiniz.

ATM’DEN ÖDEME (Halk Bankası)
→ Giriş
→ Kurum Ödemeleri
→Harç
→ İl Plaka Kodu (35 seçilecek)
→ İYTE Seç, Öğrenci No Gir
→Ücret görünür ve ödeme gerçekleştirilir.
Önemli:
Danışman Onayı ve Ders Ekleme-Çıkarma işlemleri danışman ile birlikte gerçekleştirilecektir.
Yeni ders eklenmesi durumunda programa yansıyacak ücret 10-11 Ekim 2023 tarihlerinde yatırılabilecek olup ders çıkarma durumunda bölüm sekreterine iade için dilekçe verilebilecektir.
Kayıt işleminin tamamlanması için, Ders Seçme, Öğrenim Ücretinin ödenmesi, Danışman Onayı, adımlarının üçünün de gerçekleştirilmiş olması şarttır. Bu adımlardan herhangi birinin gerçekleştirilmemesi durumunda kayıt geçersiz sayılacaktır.
Askerlik ile ilgili işlemleriniz  Enstitümüzce  web servisleri aracılığıyla YÖKSİS’ten Milli Savunma Bakanlığına iletilmektedir. 27 Ağustos 2018 tarihinden itibaren Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından askerlik ile ilgili takip işlemi yapılmamaktadır. Askerlik  işlemlerinizi e-devlet üzerinden ve/veya askerlik şubelerinden takip ederek varsa aksaklıkları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na bildirebilirsiniz.
İletişim:
Mühendislik İşletmeciliği II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans: Serkan MERGEN 750 7990
Yazılım Mühendisliği ve Veri Bilimi II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans: Canan ÖZTÜRK 750 7860
Adres İYTE
Duyuru geçerlilik süresi:  17 Ağustos – 15 Ekim  2023