Azami Öğrenim Süresi Sonunda Sınırsız Sınav hakkı verilen öğrenciler ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Sonunda Azami Öğrenim Süresini Dolduran Lisans Son Sınıf Öğrencilerine İki Ek Sınav Duyurusu:

AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİ SONUNDA SINIRSIZ SINAV KULLANMA HAKKI VERİLEN ÖĞRENCİLERE AİT DUYURU

Azami Öğrenim Süresi Sonunda Sınırsız Sınav Kullanma Hakkı Verilen Öğrencilerimiz kayıtlı oldukları bölümlerine aşağıda belirtilen tarihlerde başvuru yapabilirler. Öğrenciler birinci ek sınav veya  ikinci ek sınavlardan yalnızca birine katılabilirler.

Başvuru ve sınav bilgileri:
Başvuru Tarihleri: 30-31 Ocak 2024

Sınav Hakkı Kullanacak Öğrencilerin Bölüm Web Sayfasında İlan Tarihi: 2 Şubat 2024

Birinci Ek Sınav Tarihi: 5-9 Şubat 2024

İkinci Ek Sınav Tarihi: 16-20 Şubat 2024

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SONUNDA AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİNİ DOLDURAN LİSANS SON SINIF ÖĞRENCİLERİNE İKİ EK SINAV KULLANDIRILMASINA AİT DUYURU

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Sonunda Azami Öğrenim Süresini dolduran son sınıf öğrencilerine;

Hiç almadıkları dersler ve/veya FF, FD, NA ve U notu aldıkları her ders için (uygulamalı, uygulaması olan dersler hariç) akademik takvimde ilan edilen tarihlerde iki ek sınav hakkı verilecektir.

Başvuru ve sınav bilgileri:
Başvuru Tarihleri: 30-31 Ocak 2024

Birinci Ek Sınav Tarihi: 5-9 Şubat 2024

İkinci Ek Sınav Tarihi: 16-20 Şubat 2024

Not 1: Belirtilen tarihe kadar sınav başvurusunda bulunmayan veya başvuru yapmasına rağmen sınav hakkını kullanmayan öğrencilere daha sonraki bir tarihte sınav hakkı kullandırılmayacaktır.

Not 2: Azami Öğrenim Süresi Sonu İki Ek Sınav ve/veya süre hakkından yararlanan öğrencilerin altı (6) ve altının üzerinde dersi kalması durumunda bağlı bulundukları fakültelerin yönetim kurullarınca ilişikleri kesilecektir.